Week 8

De 8 weken zitten er bijna op. Tijd dus om te herhalen en terug te kijken, maar ook tijd om vooruit te kijken. Hoe is het gegaan en je bevallen? Hiervoor hebben wij een korte vragenlijst gemaakt voor jou voor feedback en als terugblik. Ook om te kunnen kijken hoe je begon en hoe je bent geëindigd. Via deze link krijg je hier toegang tot: https://debakfietsgym.typeform.com/to/aQNlu2D5
 
Daarnaast willen we ook met jou herhalen en vastleggen hoe jij je leven hebt veranderd de afgelopen weken. Daarom hebben wij hieronder een aantal vragen voor jou. Belangrijk is dat je deze voor jouw laatste wekelijkse checkin op papier uit- en opschrijft om voor jezelf de basis te leggen voor de toekomst. 
 
1. Hoe ziet een ideale dag eruit met voeding als je het druk hebt en hoe bereid je zo’n dag voor?
 
2. Wat zijn de momenten dat je water drinkt?
 
3. Hoe kom jij dagelijks aan 30 minuten aaneengesloten beweging?
 
4. Welke dingen pas je toe voor ontspanning, zeker in drukke en stressvolle momenten?
 
4. Hoe ziet je avondroutine eruit?
 
5. Hoe ziet je ochtendroutine eruit?
 
6. Wat heb je verbeterd aan je slaapkamer en wat moet je doen om de ideale nachtrust te hebben?
 
7. Hoe mediteer je dagelijks? 
 
8. Hoe uit je dagelijks je dankbaarheid?
 
 
Door het antwoord op ieder van deze vragen op te schrijven, heb jij duidelijk en op papier de manieren waarop jij de gezonde gewoontes in jouw leven hebt geïmplementeerd. Een lijst van de dingen die voor jou werken en dus ook de dingen die jij kan volhouden. 
 
Boek jouw laatste coachingssessie met jouw coach via deze link: https://go.oncehub.com/WekelijkseCheckin en onthou! Ook wanneer het programma voor jou is afgelopen blijft onze deur voor je open staan. Naast dat je ons kan bereiken via de email of telefoon, kan je ook altijd deze link gebruiken om even een korte call in te plannen. Loop je ergens tegenaan? Wil je even babbelen? Wil je advies? Je kan ook na het programma altijd bij ons terecht! 
 
Heel veel succes met deze laatste opdracht!
 
Liefs,
Guido en Merel - De Bakfiets Gym

[wpc_button]

Scroll naar top