Week 1

Wat goed dat jij gaat starten met het Outside Your Comfortzone programma! Namens het hele team van De Bakfiets Gym heet ik jou van harte welkom. 
 
Je staat aan het begin van het programma. Op deze pagina zal ik kort uitleggen hoe de eerste 7 dagen van het programma eruit gaan zien. 
 
We beginnen met een nulmeting. Deze doen wij via een intake formulier. Dit formulier kan je via deze link openen:https://debakfietsgym.typeform.com/to/GJfuvk. Zorg dat je dit formulier op de eerste dag van het programma invult! Alles spreekt voor zich maar uiteraard kan je bij ons terecht als je vragen hebt.
 
Naast het intake formulier vind je op deze pagina twee bijlagen. De eerste bijlage is de 30 Dagen Slaapchallenge van De Bakfiets Gym. Dit is misschien wel een van de aller belangrijkste onderdelen van dit programma. Open de bijlage, lees de inleidende tekst door en ga aan de slag! Rond de checklist van de slaapchallenge af om meteen goed te beginnen. Daarnaast vind je een slaaplogboek voor de komende 30 dagen. Print dit logboek uit en zorg dat je deze iedere dag invult. Succes!
 
De tweede bijlage is het voedingsdagboek, voedingsplan en de boodschappenlijst. Print deze uit! De eerste 7 dagen van deze challenge ga je minimaal 3 volledige dagen bijhouden wat je hebt gegeten. Zorg dat je van deze 3 dagen ook een weekenddag bijhoudt. Verder vind je in deze bijlage een lijst met welke producten, per categorie ingedeeld, wij aanbevelen om je dieet mee in te vullen. Aan de hand van deze lijst hebben wij voor jou een boodschappenlijst gemaakt zodat je makkelijk kan zien wat je in huis moet halen. 
 
 
Heel veel succes met de komende 7 dagen. Zoals aangegeven zal je iedere week een coachingscall hebben met jouw coach, Guido, om jouw voortgang te bespreken. Via onderstaande link kan jij alvast jouw eerste wekelijkse check-in met Guido boeken. In dit gesprek zullen jullie onder andere het voedingsdagboek en het slaaplogboek van de eerste 7 dagen bespreken. Uiteraard kan je ons altijd, via de telefoon en via de mail bereiken als je vragen hebt of even vastloopt. Heb je behoefte aan een extra check in? De link die in deze mail staat kan je ten alle tijden gebruiken om een call te plannen met Guido. 
 
 
Zo, we gaan van start! Heel veel succes met de komende 7 dagen! 
 
Liefs,
Guido en Merel - Team Bakfiets Gym 

[wpc_button]

Scroll naar top