BAKFIETS GYM HEALTH CHECK IMAGE

HOE STAAT JOUW GEZONDHEID ER VOOR?

  • Meteen uitslag! Binnen 5 minuten weet jij hoe je ervoor staat
  • Een makkelijke test die alle aspecten van je gezondheid checkt
  • Direct een goed overzicht van waar jij jouw gezondheid kan verbeteren
  • Speciaal voor iedereen die zich niet helemaal goed in zijn vel voelt en wil weten wat de oorzaak is
  • Helemaal gratis, geen addertjes onder het gras
BAKFIETS GYM HEALTH CHECK IMAGE

Lieke

Helemaal te gek!

Ik voelde mij al een tijdje niet helemaal optimaal. Niet fit, pijntjes hier en daar in mijn lichaam en totaal geen energie om de dag door te komen. Zelf vond ik het lastig om erachter te komen waar dat nou precies vandaag kwam, dus deed ik de Health Check van de Bakfiets Gym. Binnen 5 minuten had ik overzicht over hoe mijn gezondheid ervoor stond en met welke dingen ik aan de slag kon gaan. Super fijn!

testimonial 3

zin in je dag!

Bij de Bakfiets Gym helpen wij al meer dan 2,5 jaar honderden bakfietsers naar een gezonder en waardevol leven. Zorgen dat mensen weer zin hebben in hun dag met een lijf dat ook mee werkt. Genoeg energie hebben wanneer je 's ochtends op staat om de hele dag alles uit het leven te kunnen halen wat voor jou belangrijk is. 

Wij geven 7 dagen per week in Den Haag op het strand en in het centrum veilige, super effectieve en gezellige groepslessen waar krachttraining centraal staat. Maar, niet alleen dat. Ook helpen wij al meer dan 2,5 onze klanten met lifestyle. Gezonde voeding, goed slapen, ontspannen, herstellen, you name it. Door middel van een 8 weeks Power UP! Programma en verschillende challenges helpen wij mensen naar een leven vol energie.

Om snel uit te kunnen vinden waar de pijnpunten liggen en waar er ruimte is voor verbetering, hebben wij onze Health Check gemaakt. Binnen een paar minuten precies weten waar we jouw gezondheid kunnen optimaliseren door middel van een super simpele test met meteen resultaat. Deze delen wij nu hier gratis met jou, zodat ook jij met jouw gezondheid aan de slag kan!

Sarah

Helemaal top deze check, ik wist meteen waar ik mee aan de slag kon!

John

Fijne en waardevolle test, erg makkelijk om te maken met meteen resultaat

Danique

Door deze test weet ik meteen weer even waar ik mij op moet focussen

Marjolein

Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn gezondheid beter te krijgen. Zeker nu de herfst en winter voor de deur staan is het fijn om snel en makkelijk te weten waar ik de puntjes op de i kan zetten. Met deze test is dat zo gedaan!

Dennis

Nog steeds blij met deze test. Eens in de zoveel tijd vul ik hem voor mijzelf in om te blijven checken waar ik sta, wat er beter is geworden en wat ik nog kan doen!

Sonja

Geinig om zo'n test te doen, wie wil nou niet weten hoe het gaat?

Wil jij weten hoe jouw gezondheid ervoor staat?

Download hier jouw gratis gezondheids check

Scroll naar top